Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kuhne+Nagel lover søtransport af 40.000 fossilfrie TEU

Søgeord:

8. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

339 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Speditionsgiganten tilbyder kunderne containertransport på affaldsbaseret biobrændstof.

 

Kuehne+Nagel tilbyder nu selskabets kunder fossilfri søtransport af containere på biobrændstof, der er produceret på basis af affald. Dermed vil der ifølge Kuehne+Nagel være tale om et reelt fossilfrit brændstof, der ikke er baseret på dyrkede afgrøder.

 

Kuehne+Nagel skriver i en pressemeddelelse, at selskabet nu har indkøbt fossilfrit biobrændstof nok til at transportere det der svarer til 40.000 20-fods containere, som gør det muligt, at tilbyde kunderne at købe 100 procent fossilfri containertransport.

 

Den schweiziske logistikkæmpe tilbyder fossilfri søtransport af containere på alle selskabets services. Det vil i praksis sige, at kunderne kan købe 40.000 fossilfri containertransporter. Men det er ikke sikkert, at det lige bliver kundens egen container, der bliver transporteret fossilfrit. Men kunden er med til at nedbringe Kuehne+Nagels samlede CO2-udledning og dermed kan kunden reducere sin egen bogførte CO2-udledning tilsvarende.

Otto Schacht, medlem af bestyrelsen, Kuehne+Nagel International AG, der er ansvarlig for Sea Logistics, udtaler i en pressemeddelelse.

 

 - Kuehne+Nagel er forpligtet til at spare emissionerne på 40.000 TEU gennem brug af biobrændstof. Vi har sikret dette som det første af flere højvolumen muligheder for at tilbyde vores kunder nem adgang til direkte CO2e-emissionsfri transport. Vi vil gerne opfordre vores kunder til at slutte sig til os på vejen mod en kulstoffri fremtid.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk