Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Kunderne ønsker miljørigtige løsninger

Søgeord:

25. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

256 gange

Læses i øjeblikket af:

0

N.C. Nielsen oplever stigende krav fra kunderne om bæredygtighed i produkterne.

 

Truckforhandleren N.C. Nielsen oplever, at et stigende antal kunder ønsker en totalleverandør, der kan levere en samlet og miljørigtig løsning.

 

Som forhandler af Linde fortæller N.C. Nielsen, at omkring 85-90 procent af Linde-modellerne fra N.C. Nielsen i dag er el-truck. De miljøvenlige Linde el-truck efterspørges af alle segmenter på markedet og til vidt forskellige transportopgaver, siger Allan Christensen, salgsdirektør i N.C. Nielsen:

 

- Vi lever i en udfordrende og foranderlig tid, hvor det gælder om at kunne omstille sig til de skiftende markedsvilkår. Vi ser, at mange af vores kunder gentænker deres forretningsmodeller og gør sig klar til at kunne imødekomme nye fremtidige behov. Disse er i høj grad drevet af et grønt mindset og ønsket om at forene bæredygtigheden med høj produktivitet og lang levetid på truckflåden, siger Allan Christensen.

N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier understøtter også den grønne omstilling. På få år har N.C. Nielsen udviklet og solgt over 1.600 Lithium-ION batterier, hvoraf størsteparten er skræddersyet til Linde el-truck. Batteriernes stabile ydeevne, lange holdbarhed og nemme håndtering er efterspurgt af en bred vifte af miljøbevidste virksomheder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk