Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lallemand kickstarter kommende udvidelser i Taulov Dry Port

Søgeord:

10. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fødevareproducenten etablerer nyt 11.000 kvadratmeter domicil i tørhavnen.

 

Den canadiske fødevareproducent Lallemand etablerer nyt domicil for selskabets danske afdeling i Taulov Dry Port ved Fredericia.

 

Lallemand har siden 2001 haft dansk salgskontor, pakkeri og lager i Fredericia med 36 medarbejdere. Med et kommende nyt domicil i Taulov Dry Port fremtidssikrer selskabet sine faciliteter til de kommende års vækst, samtidig med at virksomhedens transport- og logistikaktiviteter ligeledes placeres her.

 

Lallemand har internationalt hovedkontor i Canada og beskæftiger samlet cirka 4.500 medarbejdere fordelt på fabrikker og kontorer i hele verden.

 

Realiseringen af et stort vækstpotentiale i forretningen kræver, at kapaciteten i deres nuværende pakkeri, lager og salgskontor udvides, og derfor har Lallemand igennem længere tid arbejdet på at finde et nyt og moderne domicil, som kunne understøtte virksomhedens fortsatte vækst og positive udvikling. Samtidig sikrer placeringen i Taulov Dry Port, at virksomheden forbliver lokal i Fredericia og fastholder medarbejdere i lokalområdet til gavn for lokale arbejdspladser.

- Vores nuværende rammer giver os desværre ikke mulighed for yderligere ekspansion, så derfor har vi igennem længere tid overvejet flere muligheder. Beslutningen om at placere vores nye salgskontor, pakkeri og lager i Taulov Dry Port skal ses i lyset af de store fordele, der ligger i den centrale beliggenhed tæt på motorvejen. Vi har dagligt 8-12 lastbiler, som leverer og afhenter produkter fra vores lager, så det er absolut en fordel, at vi nu kommer tættere på motorvejsnettet, samtidig med at trafikken dermed flyttes ud af byen, siger Anita Grotkær, site manager, Lallemand.

 

I Taulov Dry Port har man gennem længere tid arbejdet på at finde en optimal domicilløsning til Lallemand. Opførelsen af det 11.000 kvadratmeter store domicil i 12,5 meters højde til Lallemand bliver samtidig startskuddet til de kommende års udvidelser af Taulov Dry Port, siger Jesper Gemmer, administrerende direktør i Taulov Dry Port A/S:

- Vi ved, hvor stor en beslutning det har været for Lallemand at etablere et nyt domicil og flytte væk fra deres nuværende kontor og pakkeri i midtbyen. Det er vores fornemste opgave at hjælpe kunderne i mål med komplekse beslutninger. Vi har gennem hele processen med Lallemand skabt tryghed gennem vores sparring og har også tænkt visionært med bæredygtige løsninger som for eksempel solceller på taget af byggeriet. Vi er utrolig glade for, at vi kan understøtte Lallemand på deres vækstrejse, siger Jesper Gemmer.

 

Lallemands nye domicil er klar til indflytning primo 2024.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk