Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lejere forlænger med Logicenters

Søgeord:

21. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

392 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Menigo og Dustin underskriver nye kontrakter.

 

Erhvervsejendomsselskabet Logicenters forlænger kontrakten med Menigo Foodservice AB i Strängnäs og Dustin AB i Roserberg. De to selskaber har underskrevet nye lejekontrakter for de næste henholdsvis syv og ti år, lyder det.

 

I Strängnäs lejer Menigo Foodservice en moderne logistikbygning på adressen Bussen 5 i byen, der ligger mellem Södertälje og Eskilstuna. Bygningen har en kapacitet på 27.500 kvadratmeter og er modificeret til håndteringen af nedkølede-, frosne- og tørvarer.

 

Dustin fortsætter med at leje ejendommen på Metallvågen 36 i Roserberg, der ligger godt placeret tæt på E4 motorvejen tæt på hovedstaden Stockholm og Arlanda lufthavn. Det lejede område i den moderne logistikfacilitet har en kapacitet på 22.500 kvadratmeter.

 

- Vi er glade for, at vores lejere er så tilfredse med os, at de vælger at indgå langvarige kontrakter. Når Menigo og Dustin forlænger deres kontrakter med henholdsvis syv og ti år, bekræfter det over for os, at vores ejendomme er attraktive og kan understøtte deres vækstrejser. Hos Logicenters er det altid et mål at tilbyde ejendomme af høj kvalitet og stor fleksibilitet på lokationer, der er strategisk egnet til logistik, og vi ser frem til fortsat godt samarbejde med vores lejere, siger Jonas Kennerhed, asset manager hos Logicenters. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk