Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leman åbner syvende kontor i Kina

Søgeord:

25. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

375 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Det er mindre end et år siden, Leman åbnede det første kontor i Kina.

 

Transport- og logistikvirksomheden Leman åbnede i april sidste år sit første kinesiske kontor. Det blev startskuddet til en rejse i meget højt tempo.

 

Nu udvider Leman, der netop har åbnet sit syvende kontor, sin tilstedeværelse for at komme endnu tættere på kunder og partnere i det fortsat voksende marked i Asien.

 

Leman har i forvejen kontorer i Beijing, Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Qingdao og Tianjin. Og nu er Xiamen, der ligger i det sydøstlige Kina nord for Hongkong, også kommet på kortet, og det kommer til at bidrage yderligere til den danske virksomheds asiatiske vækst, forklarer Janus Grimnitz, der er direktør for Leman China:

 

- Når vi åbner endnu et kontor herude, denne gang i Xiamen, så er det en vigtig del af vores ekspansionsplaner i Kina og i Asien generelt. Xiamen er et naturligt skridt på vejen mod at komme endnu tættere på vores hastigt stigende antal kunder og partnere, der i højere og højere grad efterspørger regional ekspertise. Og det vil vi meget gerne tilbyde dem, forklarer Janus Grimnitz og fortsætter:

 

- Xiamen-kontoret vil også komme til at spille en vigtig rolle i udviklingen af vores salgsarbejde i hele Sydkina. Jeg ser virkelig et stort potentiale for hele Leman-gruppen med denne udvidelse.

Kinesisk leder

Til at drive det nye kontor har Leman ansat kinesiske Lucy Chen, der har mere end 20 års erfaring i branchen og blandt andet har arbejdet sammen med MSC, Mærsk og COSCO i Fujian-provinsen.

 

- Jeg føler mig både spændt og heldig over at tilslutte mig Leman-familien. Under forberedelserne er jeg blevet positivt overrasket over, hvor smart og effektivt samarbejdet i virksomheden fungerer, og det giver mig meget store forventninger til, hvad vi kan udrette sammen. Vi er allerede kommet godt i gang med nogle rigtigt store kunder, og jeg forventer markant fremgang de kommende år, understreger Lucy Chen, Xiamen Branch Manager for Leman.

 

Leman, der har hovedkontor i Greve syd for København, har nu 29 kontorer verden over.   /Smir

 

Læs stort interview med Lemans topchef i næste nummer af Transport Today – CEO Bo Lindberg Andersen fortæller om det succesrige indtog i Kina.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk