Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leman og Sparta Logistics satser på Tyrkiet

Søgeord:

2. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

476 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Leman og Sparta Logistics indretter sig efter voksende tyrkisk marked.

 

Der bliver produceret flere og flere varer i Tyrkiet, og denne udvikling vil fortsætte i de kommende år. Det vurderer de danske virksomheder Leman og Sparta Logistics, der derfor nu udvider arbejdet på det tyrkiske marked med en ny og mere omfattende samarbejdspartner, så virksomhedernes danske kunder mere effektivt og mere transparent kan få deres varer fragtet fra Tyrkiet.

 

Tyrkisk vognmand

Leman og Sparta Logistics har indgået en aftale med den tyrkiske vognmandsforretning ELS, og det betyder, at de kan tilbyde både eksisterende og nye kunder i Skandinavien bedre service og højere kvalitet, og begge danske virksomheder ser derfor et stort potentiale i det nye samarbejde.

 

- Vores nye partnerskab betyder, at vi kan tilbyde mere gennemsigtig og mere præcis fragt mellem Tyrkiet og Skandinavien. ELS er en topprofessionel transportvirksomhed med egne biler, der blandt andet har GPS på alle deres køretøjer, og det betyder, at vi nu kan orientere vores kunder om, præcis hvornår de modtager deres varer. Vi fragter allerede i dag masser af varer fra Tyrkiet til Skandinavien – alt fra tekstiler til maskiner – og det vil vi i endnu højere grad kunne gøre i fremtiden, siger Christoffer Sjorup, department manager hos Leman.

Hos Sparta Logistics ser man lige så optimistisk på det nye samarbejde:

 

- Det er attraktivt at få produceret og få fragtet varer fra Tyrkiet til Skandinavien, fordi priserne er lave, og transittiden er kort, så det er helt klart et marked, vi forventer vil øges de kommende år, og derfor er vi særdeles tilfredse med at udvide samarbejdet med Leman og ELS, siger Flemming Baltzer, der er partner i Sparta Logistics Denmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk