Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logicenters udvider i Landskrona

Søgeord:

11. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Køber stort logistikanlæg i Kronan Logistics Park.

 

Logicenters fortsætter med at etablere og konsolidere sin tilstedeværelse på strategiske logistikhubs. Selskabet har erhvervet e-handelsselskabet NA-KD's 23.000 kvadratmeter logistikanlæg i Kronan Logistics Park, Landskrona. NA-KD, der for nylig flyttede ind i ejendommen, vil fortsætte med at operere fra stedet. Det vil også være muligt at udvide anlægget med op til 9.000 kvadratmeter ud over den plads, der i øjeblikket lejes af NA-KD.

 

- Vi er meget glade for dette nye samarbejde med en voksende e-detailhandler. Logicenters er blomstrende, og vi er mere end klar til at hjælpe NA-KD med at optimere sin logistikstyring og e-handel ved at erhverve denne ejendom. Kronan Logistics Park har en uovertruffen placering for logistik, tæt på både Malmø og resten af ​​Øresund-regionen. Vi ser frem til at arbejde med NA-KD, og ​​det bliver spændende at følge udviklingen i en hurtigt voksende e-handelssektor, siger Matthias Kettelhoit, chef hos Logicenters.

Købet af NA-KD's logistikanlæg har gjort det muligt for Logicenters at fordoble sin tilstedeværelse i Kronan Logistics Park til i alt næsten 50.000 kvadratmeter logistikareal. Tidligere i år blev en 24.000 kvadratmeter anlæg afsluttet i parken, som også er inkluderet i logistikejendomsvirksomhedens ejendomsportefølje. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke