Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logicenters vokser i Finland

Søgeord:

20. april 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

228 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Udlejer logistikfaciliteter til medicinalvirksomhed.

 

Logicenters skriver kontrakt med det finske medicinalselskab Yliopiston Apteekki i Kereva, Finland.

 

Lejemålet er for et logistikanlæg med et samlet areal på 7.450 kvadratmeter, og lejeren forventes at begynde at flytte ind på adressen Karhuntassuntie 3 i løbet af foråret 2021.

 

Bufab og Dachser er i forvejen lejere i ejendommen.

 

- Vi er meget glade for at byde sådan et velrenommeret og etableret firma som Yliopiston Apteekki velkommen til sit nye anlæg i Kerava. Vores mål er altid at kunne imødekomme vores lejers specifikke behov, både før og efter de flytter ind, hvilket vi naturligvis også har sørget for at gøre denne gang, siger Jarkko Äikää, commercial manager hos Logicenters.

 

Logistikfaciliteten vil være med til at styrke Logicenters’ portefølje på det finske marked. Anlægget er strategisk placeret i regionen tæt på både den internationale lufthavn og motorvej E75.

- Vores e-handel er vokset kraftigt, og vi er meget engagerede i at betjene vores kunder på en hurtig, fleksibel og effektiv måde. Vi foretog en omfattende søgning efter egnede placeringer til vores nye logistikfacilitet og leverandører, der opfylder vores behov og bæredygtighedsmål. Vi ser derfor frem til at samarbejde med Logicenters og ser også frem til at flytte ind i vores nye lokaler, siger Kimmo Virtanen, administrerende direktør for Yliopiston Apteekki. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk