Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkæmpe fordobler omsætningen

Søgeord:

22. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

509 gange

Læses i øjeblikket af:

1

- Vi er på rette spor, lyder det fra CEO’en.

 

Den schweiziske logistikkoncern Kuehne + Nagel er kommet mere end fornuftigt ud af årets tredje kvartal og de første ni måneder.

 

Selskabets seneste årsrapport viser således en nettoomsætning år til dato i den samlede koncern på 21,8 mia. schweizerfranc (CHF), cirka 151 mia. kr., hvilket er næsten 50 procent højere end samme periode sidste år. EBIT mere end fordobledes til over 1,8 mia. CHF.

 

Detlef Trefzger, administrerende direktør i Kuehne + Nagel International AG:

 

- I den nuværende situation med forsyningskæder, der er svære at planlægge, arbejder vores Kuehne + Nagel-eksperter utrætteligt på at implementere de bedst mulige logistikløsninger for vores kunder. Vi er på rette spor og kunne igen opnå et fremragende forretningsresultat i tredje kvartal. I de kommende måneder forventer vi ikke nogen væsentlig ændring i den begrænsede markedssituation, siger han.

Selskabets søfragtdivision Sea Logistics håndterede 3,4 mio. TEU standardcontainere i årets første ni måneder, og således var containermængderne lidt over niveauet for samme periode året før.

 

Med stærk volumenvækst noterede Air Logistics igen gevinster i markedsandele i tredje kvartal af 2021. Luftfragtmængderne i de første ni måneder af 2021 var omkring 50 procent højere end i samme periode året før med 1,6 mio. tons, hvoraf omkring 20 procent kan tilskrives købet af den kinesiske luftfragtspeditør Apex. Nettoomsætningen landede på 6,6 mia. CHF og EBIT 645 mio. CHF. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk