Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkoncern køber jord i Finland

Søgeord:

6. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

246 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logicenters øger fortsat tilstedeværelsen i Norden.

 

Den svenske erhvervsejendomskoncern Logicenters fortsætter med at etablere sig i strategiske logistikcentre i hele Norden. Logistikvirksomheden har nu erhvervet jord i Nurmijärvi, Finland. Købet er på en 51.000 kvadratmeter stor grund, hvilket giver Logicenters et samlet udviklingsgrund på 29.000 kvadratmeter. En første ejendom er planlagt færdig i slutningen af 2022.

 

Logistikgrunden er bygget på spekulation og vil blive designet til at rumme tre lejere ad gangen. Den fremtidige facilitet vil have et stærkt fokus på bæredygtighed med både geotermisk energi og muligheder for solcellepaneler.

 

- Vi er glade for at fortsætte vores udvikling i den finske region. Vores tilstedeværelse i Nurmijärvi er et vigtigt skridt i yderligere at styrke Logicenters’ position som en førende logistikspiller i Norden, siger Jarkko Äikää, kommerciel chef hos Logicenters, og fortsætter:

- Området er også en vigtig strategisk placering på grund af sin geografiske placering og gode transportforbindelser. Den nyerhvervede grund giver os mulighed for at imødekomme behovene hos vores lejere og tilbyde dem en moderne logistikfacilitet i høj kvalitet. Det er en investering, som vi ser frem til at udvikle.

 

Nurmijärvi er en del af Finlands hovedstadsregion, strategisk placeret tæt på både Helsinki-Vantaa internationale lufthavn og den europæiske motorvej E12. Placeringen tilbyder gode transportforbindelser til både Helsinki og Tampere. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com