Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistiksamarbejde forlænget

Søgeord:

27. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

293 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kubota og Broekman styrker partnerskabet med ny byggemoden lokation.

 

Kubota og Broekman Logistics har været partnere i over 15 år og har for nylig styrket partnerskabet med en helt ny byggemoden lokation i Weert, Holland.

 

Broekman Logistics og Kubota startede deres samarbejde i 2005 med et europæisk distributionscenter (EDC) i Born. EDC udvidede i 2009 med tilføjelsen af Value Added Services og omfatter nu i 2021 et logistikcampus på cirka 40.000 kvadratmeter for Kubotas entreprenørmaskinedivision. Partnerskabet mellem Kubota og Broekman Logistics styrkes yderligere med åbningen af et nybygget lager i Weert, Holland.

 

Det 62.000 kvadratmeter topmoderne lager i Weert vil fungere som et knudepunkt for Kubotas paneuropæiske aktiviteter, og flytningen fra Born forventes at finde sted inden for tolv måneder. På faciliteten vil Broekman Logistics udnytte lagerservices, monteringstjenesterne og også den udgående logistik for Kubota Construction Machinery i hele Europa.

Ron Kuijpers, direktør for forretningsudvikling hos Broekman Logistics:

 

- Efter år med vækst var det tid for Kubota og Broekman Logistics at intensivere vores partnerskab ved at give Kubota et topmoderne lager sammen med vores partner for fast ejendom, Heylen Warehouses. Vi er meget begejstrede for det nuværende partnerskab, vi har med Kubota, og ser frem til at forlænge vores partnerskab inden for det nye lager i Weert.

 

Opsætningen af det nye lager i Weert vil skabe yderligere effektiviseringer i de løbende forbedringer af driften, lyder det. Det nye setup vil skabe et optimeret layout af logistik og montage, reduktion af gennemløbstider og facilitering af fremtidig vækst for Kubota. Ydermere vil det bidrage til både Kubotas og Broekman Logistics mål med at levere bæredygtig drift og service.

Ralph Caspanni, administrerende direktør i Heylen Warehouses:

 

- Vi er meget begejstrede for det fornyede samarbejde med Broekman Logistics, hvor vi bygger videre på tidligere succesfulde projekter, der er udnyttet sammen. Ud over det gode samarbejde med Broekman Logistics er vi meget stolte over, at et anerkendt globalt brand som Kubota har valgt en højkvalitets lagerinvestering af Heylen Warehouses. Projektet Logistic Mill 21 i Weert kombinerer det topmoderne lager, udstyret med alle moderne tekniske krav, med en unik landskabsintegration. I samarbejde med landskabsarkitekt MTD etableres en gårdhave på 6.000 kvadratmeter for at fremme klimatilpasningen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk