Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikudvidelser i Polen

Søgeord:

25. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

189 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logistikejendom i Wroclaw får 22.500 ekstra kvadratmeter.

 

Logicenters udvider nu sit logistikanlæg i Wroclaw, Polen. Udvidelsen vil tilføje 22.500 kvadratmeter areal, og det nye afsnit er planlagt til at stå færdigt i sidste kvartal af 2022.

 

- Vi er glade for, at byggeriet endelig er i gang for vores anlæg i Wroclaw. Vores mål er, og har altid været, at udvikle fremtidens bæredygtige bygninger af høj kvalitet. Det polske logistikmarked rummer et kæmpe potentiale, hvilket er en af hovedårsagerne til, at vi har valgt at etablere aktiviteter her. Jeg tror på, at Wroclaw fortsat vil være et vigtigt sted for vækst og for at udvide vores tilstedeværelse uden for Norden, siger Søren Rodian Olsen, administrerende direktør i Logicenters Poland.

Wroclaw har en strategisk vigtig beliggenhed med en høj befolkningstæthed, store fabriksklynger og nem adgang til den europæiske motorvej E4.

 

- Efterspørgslen efter moderne lagerpladser er fortsat på et meget højt niveau i dag. Samtidig ser vi en stor efterspørgsel på faciliteter, der er til rådighed med det samme, siger Krzysztof Mucha, Business Development Manager, Biuro Inwestycji Kapitalowych S.A.

 

- Derfor starter vi en investering, som vi gennemfører på et spekulativt grundlag. Vi forhandler også med potentielle lejere. Vi er overbeviste om, at det vil lykkes at kommercialisere hele anlægget i de følgende perioder. Den store fordel ved vores investering er, at beliggenheden er tæt på Wroclaw-byområdet og i umiddelbar nærhed af motorvejen – hvilket sikrer hurtig og bekvem adgang. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk