Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logitrans lancerer Mover med lithiumbatteri

Søgeord:

11. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

394 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Robust design med fokus på ergonomi.

 

Logitrans A/S – dansk producent af udstyr til intern materialehåndtering – lancerer nu en selvkørende pallevogn med lithiumbatteri – en pallevogn, hvor der er fokus på høj performance og effektivitet. Den nye pallevogn har et robust design, hvor der er fokus på brugerens sikkerhed og ergonomi.

 

- For at imødekomme de mange forespørgsler fra vores kunder om en pallevogn med lithiumbatteri er vi nu meget glade for at lancere vores Mover. Med en kapacitet på 1.500 kg er den perfekt egnet til let og mediumtung materialehåndtering, siger Gitte Kirkegaard, administrerende direktør hos Logitrans.

 

Batteriet vejer kun 4,5 kg og har små dimensioner, hvilket muliggør en ekstremt kompakt konstruktion. Batteriet kan udskiftes på to sekunder, og opladningen tager kun 2,5 timer med lang driftstid mellem opladninger. Lithiumbatterierne har et højt antal battericykler. Det er muligt at manøvrere med håndtaget i lodret position, hvilket giver en optimal pladsudnyttelse. I håndtaget er der integreret et pincode-panel med LCD-display, der viser vognens status. anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk