Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk indgår partnerskab med Unilever

Søgeord:

17. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

382 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fireårig aftale om al international logistik.

 

A. P. Møller - Mærsk indgår i strategisk partnerskab med Unilever inden for al international logistik med virkning fra 2022 og fire år frem.

 

Aftalerammerne vil omfatte udvikling og styring af Unilevers International Control Tower Solution – en operationel styringsløsning, som vil konsolidere udførelsen af sin globale sø- og lufttransport med det formål at øge synlighed, øge effektiviteten og reducere emissioner på tværs af operationer. Maersk vil levere operationel styring af international sø- og lufttransport, understøttet af Maersks digitale forsyningskædeplatform NeoNav.

 

- Vi er glade for, at Unilever har valgt vores logistikekspertise og vores teknologiske platform NeoNav til at give et overblik over de forbindelser, der udgør deres sø- og luftlogistikaktiviteter. Unilever har en af de mest effektive forsyningskæder i verden, og vi er glade for, at vi yderligere kan støtte Unilever, øge deres modstandsdygtighed og gennemsigtighed gennem vores digitale platform og tage det til næste niveau, siger Aymeric Chandavoine, chef for Logistics & Services hos A. P. Møller - Mærsk. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke