Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk indgår stor aftale med Danish Crown

Søgeord:

3. november 2021  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

587 gange

Læses i øjeblikket af:

1

A.P. Møller – Mærsk indleder strategisk partnerskab med slagterigiganten Danish Crown.

 

Danish Crown og A.P. Møller – Mærsk har indgået en treårig aftale, om end-to-end logistik, der dækker alle Danish Crowns forretningsenheder og leverer løsninger inden for søtransport, indlandslogistik og kølekædelogistik.

 

Den strategiske aftale omfatter også adgang til den digitale forsyningskædeplatform Tradelens, som er understøttet af blockchain-teknologi, er også en kernedel af aftalen. Tradelens er udviklet og drives i fællesskab mellem A.P. Møller – Mærsk og IBM.

 

- Vi er glade for at blive valgt som Danish Crowns primære logistikleverandør. Forsyningskæder til temperaturkritiske fødevarer er meget krævende, men vi vil arbejde hårdt på at levere hurtige, pålidelige og dynamiske forsyningskædeløsninger til Danish Crown som en moderne end-to-end logistikvirksomhed med fuldt kontrollerede aktiver, siger Vincent Clerc, Executive Vice President og CEO Ocean and Logistics. A.P. Møller – Mærsk.

Bæredygtige forsyningskæder

Danish Crown er en af verdens største eksportører og den største leverandør af svinekød i Europa. Slagterikoncernen har også betydelige aktiviteter inden for oksekød.

 

Med en betydelig eksport til Asien og en voksende forretning i både Nord- og Sydamerika er det helt afgørende for Danish Crown, at sikre en fleksibel og robust forsyningskæde, der understøtter deres forretningsbehov og samtidig opfylder deres bæredygtighedsmål.

 

- Der er ingen tvivl om, at Mærsk er førende i bæredygtighedsomstillingen inden for containerlogistik, hvilket i høj grad stemmer overens med vores egne ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige kødleverandør i 2030. Mærsk er et naturligt valg for Danish Crown, som vores kunder vil forvente, at vi er i stand til at påtage os ansvaret for alle forretningsaktiviteter i fødevareforsyningskæden lige fra den danske landmand til middagsbordene i Shanghai, Tokyo eller New York, siger Jais Valeur, koncernchef i Danish Crown.

Den globale aftale træder i kraft den 1. oktober 2021 og er angiveligt Europas største inden for kølelogistik.

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk