Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk-selskab køber 16 elektriske Volvo

Søgeord:

10. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Batterielektriske lastbiler til Californien-distribution.

 

Det amerikanske Mærsk-ejede logistikselskab Performance Team køber 16 batterielektriske lastbiler til lager- og distributionsflåden i det sydlige Californien.

 

Logistikselskabet Performance Team - A Maersk Company tilføjer 16 nye Volvo VNR Electric Class 8-lastbiler til sin transportflåde for at erstatte 16 dieseltrucks. De nye Volvo er en del af Mærsks Environment Social Governance (ESG) strategi om dekarbonisering af logistik.

 

Jason Walker, executive vice president for Operations hos Performance Team:

 

- Vi oplever en vækstrate på 30 procent i vores Warehousing & Distribution forretning. Kunder leder efter mere lastbileffekt til at opfylde kravene om levering af store mængder. Denne nye ordre med Volvo VNR elektriske lastbiler vil give os førstehåndserfaring om deres ydeevne med regionale transporter og miljøfordele. Vores resultater hjælper til med at bestemme de næste trin i vores flådemodernisering og den elektriske infrastruktur, der er nødvendig for fremtidige operationer.

Peter Voorhoeve, præsident for Volvo Trucks i Nordamerika:

 

- Vi er begejstrede for at indgå et samarbejde med Performance Team - A Maersk Company i begyndelsen på deres elektrificeringsrejse, sagde Peter Voorhoeve, formand for Volvo Trucks Nordamerika. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com