Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mantena vælger danske Apport

Søgeord:

23. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

439 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Apport Systems Norge bliver Mantenas nye logistikpartner.

 

Mantena har efter en lang og grundig udvælgelsesprocedure valgt Apport Systems Norge, som deres fremtidige logistiksparringspartner.

 

Mantena vedligeholder og reparerer skinnegående køretøjer, komponenter og skinnegående anlægsmaskiner for en række jernbaneselskaber. Mantena udfører også termisk sprøjtning af metaller.

 

- Det har været en lang proces, og derfor er vi blot endnu mere stolte af, at Mantena valgte Apport til sidst. Vi glæder os meget til projektet, hvor vi vil sikre, at Mantena kommer godt i gang med det bedste WMS system på markedet og opnår de resultater, de forventer, siger Maiken Therese Kallesen, Business Development & Sales Manager i Apport Systems Norge.

 

Apport skal levere Apport WMS, og der er tale om en multisite løsning, som skal dække mange af Mantenas geografiske adspredte lagere, siger Asger Sandberg Petersen, administrerende direktør i Apport Systems Norge:

- Man kan kun være ydmyg og stolt, når så stor et firma som Mantena vælger Apport. Mantena-projektet viser, at vores satsning med lokal tilstedeværelse i Norge, var den helt rigtige, og vi vil forsætte med at udbygge organisationen fremover, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk