Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Møbelproducent skifter til bane

Søgeord:

14. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

656 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Furniparts omlægger fra søfragt i samarbejde med Blue Water.

 

Furnipart og Blue Water har netop forlænget og udvidet samarbejdet om transport fra Fjernøsten til virksomhedens domicil i Hinnerup ved Aarhus. Den nye aftale betyder blandet andet, at Furniparts transporter fremover omlægges fra søfragt til banetransport.

 

Banetransporten har flere fordele for Furnipart. Turen på de 15.000 kilometer bliver cirka 14 dage hurtigere, og således kan deres produkter være fremme på 28-30 dage fremfor 42 dage. Samtidig er miljøbelastningen mindre med tog, og gennemsigtigheden er større. En betydelig forskel er, at der er mindre risiko for forsinkelser, lyder det fra Jørgen Rask, driftsdirektør hos Furnipart:

 

- Vi har ledt efter en logistikpartner, der kunne imødekomme vores behov. Blue Water har skræddersyet en løsning, der passer til os og vores kunders forventninger. De hjalp os med en cost-benefit-analyse, der skulle vise, at selvom banetransport er dyrere end søfragt, er det stadig en bedre forretning for os, da varerne er kortere tid undervejs, siger Jørgen Rask.

Den toårige aftale styrker dermed samarbejdet, som har udviklet sig over flere år:

 

- Det er et rigtigt godt eksempel på, hvordan et klassisk kunde-leverandørforhold kan udvikle sig til et partnerskab, og hvordan vi i fællesskab skaber løsninger, der er værdifulde for begge parter. Furnipart har udfordret os og haft modet til at involvere os i hele deres logistikflow. I en tæt dialog har vi lavet en aftale, der udvikler begge parter - og ikke mindst en aftale, der understøtter den flotte vækst, som Furnipart oplever, siger Jeppe Rind Stentoft, Sales Process Manager i Blue Water. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk