Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Movianto flytter til nyt Køge-lager

Søgeord:

18. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

390 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logicenters udlejer 16.000 kvadratmeter højteknologisk lager.

 

Logistikejendomsudvikleren Logicenters har indgået en udlejningsaftale af en 16.000 kvadratmeter stor højteknologisk lagerbygning med danske Movianto, der er specialiseret i logistik af farmaceutiske produkter. Lageret forventes at stå klar til brug i tredje kvartal af 2022.

 

Som ved alle Logicenters øvrige ejendomme i Køge vil lageret blive opført efter virksomhedens sædvanlige høje grønne standarder. For eksempel er taget forberedt til etablering af solceller, som kan medvirke til at reducere bygningens CO2-aftryk betragteligt, siger kommerciel chef i Logicenters, Thomas Petersen.

 

- Denne nye aftale med Movianto glæder os meget. Vi kommer til at levere en topmoderne, bæredygtig og højteknologiske lagerbygning, som vil blive tilpasset Moviantos behov og effektivisere deres logistikoperationer. Vi ser frem mod at byde Movianto velkommen i løbet af tredje kvartal i år, siger han.

Den nye logistikejendom ligger i Skandinavisk Transport Center, som har en helt unik god beliggenhed med hurtig adgang til motorvejene E20, E55 og E47 samt havnene i Køge og København.

 

Marina Steensen, administrerende direktør i Danmark for Movianto, glæder sig til at tage den nye lagerbygning i brug.

 

- Vi ser frem til at flytte ind i en ejendom, der er skræddersyet til vores virksomhed. Inden for lægemiddelbranchen er der et stort behov for effektive logistikløsninger og sikker distribution, og vi tror, at lageret i Køge kommer til at blive en central del af vores virksomhed og vores ønske om at effektivisere vores distribution yderligere i de kommende år. Vi vil gerne takke Logicenters for et fremragende samarbejde om at realisere denne mulighed, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk