Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

N.C. Nielsen står bag nyt Agilia-højlager

Søgeord:

9. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

309 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt gennemløbslager dækker 2.600 kvadratmeter.

 

N.C. Nielsen står bag et nyt gennemløbslager opført hos Agilia A/S lidt uden for Videbæk. Det store højlager er leveret som en samlet løsning med gennemløbs- og palleinstallation og tilhørende Linde R14HD/1120 reachtruck, og løsningen afspejler et markant vækstspring i den vestjyske virksomhed.

 

Siden 1994 har Agilia A/S udviklet sig til global producent af mælkeerstatning og proteintilskud til blandt andet kalve og smågrise. I 2016 blev virksomheden en del af den britiske koncern AB Agri Ltd.

 

Højlageret dækker et areal på 2.600 kvadratmeter og rummer ud over lageret også omklædning, mødelokale, værksted og laderum til Linde reachtruck’en. Dermed knyttes produktion, lager og udleveringsområde tættere sammen.

 

- Vi har fået bedre styr på den interne logistik. Reolløsning og reachtruck følges ad i et tæt samspil og skaber et velfungerende flow. Vi sparer tid og kørte kilometer ved, at pallerne selv ruller frem i den rigtige rækkefølge fra indlagring til udlagring. Vi har fået en optimal omsætningshastighed, et bedre flow af færdigvarepaller og en nemmere vareudlevering, siger produktion- og lagerchef Jens Iversen fra Agilia A/S.

Reolerne i højlageret når op i 9,5 meters højde, rummer 1.700 pallepladser med 12 paller i hver kanal. To kanaler rummer en batch med 24 ton færdigvarer, så det passer ind i den samlede produktionsproces. Ved indlagring ruller hver enkelt palle langsomt frem med et fald på 4% procent per meter og farten justeres med bremseruller inde i hver kanal. Alt i alt formår Agilia at udnytte 90 procent af lagerkapaciteten med den nye løsning. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk