Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Næsten 10 mio. TEU i Los Angeles

Søgeord:

25. januar 2023  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

164 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Næst-travleste år for USA’s største containerhavn.

 

USA’s travleste containerhavn Port of Los Angeles håndterede i 9,9 mio. TEU i 2022. Det gør sidste år til det næst-travleste år i havnens historie.

 

Ved sin årlige State of the Port-tale fortalte Port of Los Angeles’ administrerende direktør, Gene Seroka, at præstationen markerer det 23. år i træk, at Port of Los Angeles er blevet rangeret som den travleste containerhavn i landet.

 

Seroka skitserede prioriteter for 2023 og lovede at fokusere på økonomisk vækst og jobskabelse, forbedre livskvaliteten for de omkringliggende havnesamfund og fremme bæredygtige nul-emissionsvirksomheder.

 

- I løbet af de sidste par år, efterhånden som vi har klaret hver eneste udfordring, er vi blevet en stærkere, mere modstandsdygtig havn, fortalte Seroka til et publikum på mere end 500, der var til stede ved den årlige Pacific Merchant Shipping Association-begivenhed.

- De evner, vi udviklede i løbet af den tid, har positioneret os godt til at øge vores markedsandel, opfylde vores forpligtelse til at skabe job og opbygge en bedre livskvalitet for vores lokalsamfund.

 

Seroka sagde, at havnen vil fortsætte med at lede teknologisk innovation i den maritime industri for at drive yderligere effektivitet. Han annoncerede nye funktioner til sin Port Optimizer digitale sporingsportal, herunder at give eksportører mere forudsigelighed og sporingsmuligheder på udgående forsendelsestjenester.

 

- Datainfrastruktur giver os en enorm indsigt i forsyningskædeproblemer, trends og procesforbedringsmuligheder, som simpelthen ikke var tilgængelige før, sagde Seroka.

 

- Disse nye værktøjer vil bidrage til stabiliteten og væksten i USA’s globale handel.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk