Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nagel/Bischof-samarbejde

Søgeord:

24. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

804 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Samarbejde om køletransporter.

 

Fødevarelogistikafdelingerne hos henholdsvis tyske Nagel-Group og Bischof, der har hovedkontor i Schweiz, udvider samarbejdet i Schweiz med forstærkning af det eksisterende samarbejde inden for transporter af nedkølede og frosne varer.

 

- Indtil videre har vi udført transportønskerne hos vores kunder i Schweiz med hjælp fra en række serviceudbydere. Samarbejdet med en erfaren, fast partner giver fordele for begge parter, siger Carsten Taucke, administrerende direktør i Nagel-Group.

 

Han tilføjer, at det langsigtede samarbejde med Bischof blandt andet vil resultere i skabte synergier gennem reduktion af tomkørsler eller simplificerede processer gennem hurtigere udveksling ved hjælp af it-synergier.

 

- Vi er spændte og ser frem til at arbejde tæt sammen med Nagel-Group. Vores ”Multi-Temperature-Center” vi etablerede i Sennwald i 2012 og vores hovedkvarter i nærheden af Feldkirch i Schweiz tilbyder ideelle forhold for håndtering af varestrømmene for begge selskaber til Schweiz og garanterer troværdig levering, siger Astrid Bischof, managing director hos Bischof.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk