Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Netbutik lejer sig ind hos Logicenters

Søgeord:

22. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

272 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Care of Carl flytter ind i 12.000 kvadratmeter I Viared.

 

Netbutikken Care of Carl flytter ind i Logicenters’ faciliteter i Viared uden for Borås. Care of Carl har lejet et areal på cirka 12.000 kvadratmeter, hvilket svarer til omkring halvdelen af ejendommen.

 

Den nye ejendom er udstyret med alle de tekniske specifikationer, der kræves til moderne logistikoperationer. Anlæggets tekniske løsninger er også tilpasset til e-forhandlerens drift, lyder det.

 

- Vi vil gerne byde Care of Carl velkommen til dens nye ejendom. Vi ser, at væksten inden for e handel er eksploderet i år, da det fortsat spiller en endnu større rolle i folks liv. Derfor mener vi, at Care of Carls nye logistikfacilitet vil gøre det muligt for dem at være godt rustet til fremtiden. Det faktum, at ejendommen også er beliggende i en af Sveriges bedste geografiske placering for logistik, er også gavnligt. Vi kigger nu frem til nøje at følge en hurtigt voksende og smart e handelsvirksomhed på sin rejse, siger Matthias Kettelhoit, chef for Logicenters.

- Vi ser virkelig frem til at flytte ind i vores nye logistik- og kontorfacilitet i Borås. Logistiklokalerne er perfekt designet efter vores behov og kontorets lokaler er blevet totalrenoveret efter vores ønsker. E-handel er fortsat med at vokse gennem året og stiller endnu større krav til vores interne processer, så det føles godt, at vi nu har adgang til meget større lagerplads. Med flytningen er vi klar til at tage vores forretning til det næste niveau, samtidig med at vi er klar til at fortsætte vores operation i vores hjemby Borås, hvor vores rejse engang begyndte, siger Henning Källqvist, administrerende direktør og grundlægger af Care of Carl. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke