Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nordicals skal udleje havnearealer

Søgeord:

2. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

827 gange

Læses i øjeblikket af:

0

190.000 kvm. arealer udlejes på havnen i Hirtshals.

 

Hirtshals Havn har som led i deres vision udvidet havnen med 190.000 kvadratmeter erhvervsarealer og en ny mole. De 190.000 kvadratmeter erhvervsarealer skal Hirtshals Havn udleje i samarbejde med Nordicals.

 

Salgschef hos Nordicals Vendsyssel, Mads Dyhr:

 

- Hirtshals Havn er en stor spiller inden for transport, maritim service og fisk, og med havnens gode placering er den særdeles interessant for mange virksomheder, der enten importerer eller eksporterer varer til Vesteuropa. Tilsvarende er arealernes placering særledes attraktive i forbindelse med servicering af fragtskibe og fiskefartøjer samt for den maritime sektor generelt. Hirtshals Havn er i gang med en realisering af en masterplan, der i endnu større grad skal udnytte dens gode placering, og det gør de 190.000 kvadratmeter særdeles attraktive, siger han.

Med 2,4 mio. færgepassagerer, 148.000 lastvogne/trailere og landet fisk for en værdi af over en halv mia. kr. var der godt gang i Hirtshals Havn i 2018. Det er tal, som ifølge direktøren ved Hirtshals Havn, Jens Kirketerp Jensen, viser, at Hirtshals Havn står stærkt såvel nationalt som internationalt og rummer vækstpotentialer for havnerelateret industri. Derfor mener han også, at Nordicals er den helt rigtige mægler til at varetage opgaven:

 

- Det var vigtigt for os at få en samarbejdspartner, som har forståelse for vores vision og de muligheder, som Hirtshals rummer. Det handler ikke kun om at udleje arealer, det handler om at skabe erhvervsvækst, og det forstår Nordicals. Samtidig er Nordicals er en stor spiller, der er stærk både lokalt og nationalt, og det er et godt match, siger Jens Kirketerp Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk