Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nordjysk producent med 14 nye el-trucks

Søgeord:

18. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

343 gange

Læses i øjeblikket af:

0

N.C. Nielsen leverer stor Linde-ordre til Frederikshavn-virksomhed.

 

Frederikshavn-virksomheden RAIS i Frederikshavn, der producerer brændeovne, indsatse og tilbehør, har modtaget sin hidtil største flåde af Linde-maskiner. I alt 14 Linde el-truck, stablere og palleløftere fra N.C. Nielsen bidrager nu til at højne kvalitetsniveauet yderligere og sikre den fortsatte vækst.

 

De nye Linde-maskiner afspejler en positiv udviklingskurve og et strategisk skifte hos RAIS. Eksporten er øget, produktionen strømlinet og der er investeret stort i svejserobotter, automatising og it. Samtidig køres i treholdsskift og alle medarbejdere i produktionen har taget truckcertifikat, så de hver især kan betjene afdelingens Linde-maskiner.

 

- Vi arbejder dynamisk med den interne logistik. Linde er nøje udvalgt til at bidrage til de forskellige behov i produktionsprocessen, og vi har brug for driftssikre, pålidelige og fleksible maskiner, der flytter rundt på en meget dyrebar last. Vi er omhyggelige med at kvalitetssikre vores produkter og ser Linde som et stærkt kvalitetsmærke, der understøtter vores produktfilosofi, siger it- og driftschef Birger Jensen fra RAIS.

Behovet for flere logistikmaskiner hænger uløseligt sammen med væksten hos RAIS. Fabriksarealet er øget på matriklen i Frederikshavn med markant flere kvadratmeter til montage, produktionstekniske værksteder (PTA) og diverse testrum til kvalitetssikring. Der skulle ganske enkelt transporteres flere emner på større arealer i et højere tempo. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk