Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nordjysk speditør sætter sin lid til Linde-løftere

Søgeord:

8. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

550 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Knivskarp køkkenkørsel med Linde CiTi One.

 

Hver gang Vendelbo Spedition investerer i en ny lastbil, indkøbes der en Linde CiTi-one elektrisk palleløfter hos N.C. Nielsen. Indtil videre tæller flåden 18 Linde CiTi-one palleløftere.

 

En stor del af Vendelbo Speditions 40 lastbiler ligger i fast rutefart til Norge, hvor de leverer elementer til køkken, bad og garderobe fra en række danske producenter. Her spiller den kompakte Linde CiTi-one en vigtig rolle, når varepallerne skal afleveres på alle tænkelige adresser og under vidt forskellige fysiske forhold.

Spottet i Norge

Oprindeligt var det en af Vendelbo Speditions egne chauffører, der spottede en effektiv palleløfter i Norge, der var i færd med at bringe hvidevarer ud på et snefyldt underlag. Dengang vidste han ikke, at det var en Linde CiTi-one, men nåede akkurat at tage et billede af palleløfteren. Et detektivarbejde gik i gang og en kontakt til N.C. Nielsen gav hurtigt resultat: Det var tydeligvis en Linde CiTi-one, der blev spottet.

 

Straks derefter fik Vendelbo Spedition indkøbt de første Linde CiTi-One palleløftere fra N.C. Nielsen og i dag er de kompakte palleløftere blevet standardinventar på lastbilerne. Det skyldes først og fremmest den smidige håndtering af paller på alle typer underlag, lyder det:

- Linde CiTi-one er et genialt arbejdsredskab for os. Den afrundede form på gaffelhjulene og den indbyggede trækmotor i trækhjulet gør det nemt at manøvrere paller fra liften på lastbilen og ud på alle slags køreunderlag. Den lave egenvægt gør det muligt at løfte maskinen fri med hånden, hvis det skulle blive nødvendigt. Vores chauffører er glade for den, da den letter logistikken helt ud til kunden, udtaler materialeansvarlig Martin Lynderup fra Vendelbo Spedition.

I al slags vejr

Chaufførerne fra Vendelbo Spedition kører varepaller ud i hele Norge – og nogle gange kører de under vanskelige vejrmæssige forhold. Også her står Linde CiTi-one palleløfteren distancen, da de skridsikre gummihjul til både træk- og lasthjul kører uhindret i alt slags vejr, når der skal arbejdes på ujævne overflader, forceres kantsten, køres på ramper eller henover grusbelagte kørearealer.

 

- Vores chauffører bliver aflastet, da de hverken skal trække eller skubbe med den elektriske Linde CiTi-one palleløfter. De har ekstra lange gafler med på maskinerne, så de kan håndtere alle slags paller. Maskinen kan løfte op til 500 kg, hvilket passer perfekt til leverancerne. Desuden kan det kompakte batteri oplades, imens lastbilen kører videre til næste destination, siger Martin Lynderup.

Med Linde CiTi-one palleløftere er Vendelbo Spedition gearet til effektive leveringer af køkkenelementer i de skandinaviske lande. Palleløfterne gør det muligt at komme hurtigt videre på den planlagte rute, der kan indebære 30 leveringer på et læs til forskellige adresser. Det gælder om at pakke lastbilen godt, vinde tid ved at planlægge en optimal rute og naturligvis beregne køre- og hviletid i forhold til de ofte store afstande i vores nabolande.

 

- Vi glæder os over, at Vendelbo Spedition kan se værdien i at bruge Linde CiTi-one palleløftere, når der effektivt skal leveres varer til de mange modtagere. Den kompakte, lydsvage og eldrevne palleløfter er udviklet til problemfri levering i bebyggede områder og hvor kørearealet kan være udfordrende på grund af vejret, stigninger eller selve belægningen. Her kommer Linde CiTi-one palleløfter virkelig til sin ret, udtaler distriktschef Bo Lindegaard fra N.C. Nielsen.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk