Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NorSea køber Westco Transport

Søgeord:

13. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

561 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udbygger speditionsruten til Skotland.

 

NorSea udbygger nu sin speditionsforretning med et opkøb af den midtjyske speditør Westco Transport.

 

Westco Transport er veletableret som specialist på Skotland-Danmark ruten, og NorSea og Westco Transport har samarbejdet gennem mere end 25 år. Det vil derfor både være business as usual, når Westco Transport nu integreres i NorSea, og samtidig åbne op for helt nye muligheder, siger Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Services:

 

- Vi føjer en virksomhed til porteføljen, som har en god forretning og en fast kundegruppe – det skal Westco Transport endelig blive ved med. Med opkøbet sikrer vi vores vigtige rute til Skotland, og vi får desuden mulighed for at udvide og udvikle forretningen. Det passer rigtig godt ind i vores strategi om at skabe en større sammenhæng, effektivitet og synergi på tværs af Nordsøen og øge samarbejdet mellem vores baser, siger Anders Aalund Olsen.

Westco Transports direktør Martin Jul, som er anden generation i virksomheden, betegner NorSea som det optimale match:

 

- Vi bliver en del af en virksomhed, som vi kender indgående og deler værdier med, og som vil være med til at udvikle Westco Transport. Vi får tilført administrative ressourcer, som frigør kræfter til at udbygge forretningen, og samtidig kan vi med NorSeas one-stop-shop tilbyde kunderne en langt større vifte af services, siger Martin Jul. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com