Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NTEX AS rykker ind i Logiceners-lokaler

Søgeord:

12. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

186 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logistikejendomsudbyderen Logicenters har indgået en langsigtet lejeaftale med NTEX AS.

Logicenters har indgået en langsigtet lejeaftale med transport- og fragtfirmaet NTEX AS i Vestby, Norge. Aftalen dækker et areal på 18.000 kvadratmeter og ejendommen bliver certificeret efter BREEAM “Very Good” med solpaneler på taget. Den nye lejer forventes at flytte i maj 2022.

 

Det skriver Logicenters i en pressemeddelelse.

 

Lejemålet ligger på adressen Toveien 21 i Vestby nær ved Oslo-regionen. Her er Logicenters i gang med at bygge en ny logistikejendom på i alt 28.500 kvadratmeter.

 

 

Den langsigtede lejeaftale omfatter med NTEX AS et areal på 18.000 m2, som omfatter et lager på 14.000 kvadratmeter, en 3.700 kvadratmeter terminal og et kontorareal på 800 kvadratmeter, der passer til lejers behov. Anlægget vil som nævnt blive certificeret i henhold til BREEAM i klassifieringen  "Very Good".

- ”Vi er meget glade for at indgå et samarbejde med NTEX AS. De er en stor spiller i transportbranchen, som er i en meget spændende vækstfase. Vi er sikre på, at de vil trives i deres moderne anlæg i Vestby, som både holder en høj standard og er gennemsyret af bæredygtige materialevalg. Vi glæder os til at byde dem velkommen på stedet, når ejendommen er klar til indflytning”, siger Matthias Kettelhoit, administrerende direktør i Logicenters.

 

 

Ved Toveien 21 ligger tæt på vej E6 samt Moss Havn, Sverige og Nordeuropa. Med gode forbindelser til Oslo byder regionen også på en veludbygget reional infrastruktur.

 

 

- Vi er så stolte over endelig at have underskrevet en aftale med Logicenters om vores kommende lager i Vestby. I dag er vores nuværende anlæg i Sofiemyr fyldt op. Ved at flytte ind i vores nye anlæg i løbet af foråret har vi mulighed for at fordoble vores lagerkapacitet, og vores forretning kan fortsætte med at vokse yderligere. Vi vil gerne endnu en gang takke Logicenters for et rigtig godt samarbejde, siger Andreas Hoel Nikolic, administrerende direktør for NTEX AS i Norge. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com