Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NTG opkøber Neptun Transport

Søgeord:

3. maj 2021  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

961 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Aktiemajoriteten i Neptun Transport overtaget af NTG Nordic Transport Group.

 

NTG Nordic Transport Group og Neptun Transport A/S har indgået en aftale, der betyder, at NTG nu ejer 75 procent af aktiekapitalen i Neptun Transport.

 

Det skriver NTG Group i en pressemeddelelse.

 

Neptun Transport A/S – der er hjemmehørende i Hvidovre- har specialiseret sig i spedition med fokus lastbiltransporter mellem Skandinavien og Østeuropa, landene på Balkan, Tyrkiet og Mellemøsten. Et område, hvor Neptun Transport siden 90’erne har opbygget en solid og respekteret ekspertise inden for transporter ad handelsruter, der er mere komplekse end normalt.

 

Neptun Transport nåede en omsætning på omkring 175 mio. kr. og et driftsresultat (EBIT) på cirka 9 mio. kr. i det seneste regnskabsår, der sluttede 30. april 2020.

- Det er med glæde, jeg kan byde endnu en velkendt og respekteret dansk speditionsvirksomhed velkommen i NTG. Købet af Neptun Transport udvider vores services i Østeuropa og Mellemøsten, og den tilfører værdifuld ekspertise inden for transport af farmaceutiske- og biotec-produkter. Jeg ser frem til at videreudvikle Neptun Transport sammen med virksomhedens to stiftere og administrerende direktører, der forbliver fuldt engageret i forretningens drift og den fremtidige værdiskabelse, sammen med resten af Neptun Transports medarbejdere, udtaler Jesper Petersen, der er chef for NTG’s road division.

 

Neptun Transport vil - når transaktionen er gennemført - fortsætte som et selvstændigt datterselskab af NTG i overensstemmelse med principperne i NTGs partnerskabsmodel. Transaktionen ventes - med forbehold for accept fra relevante konkurrencemyndigheder - fuldført inden udgangen af første halvår 2021.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk