Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NTG på opkøb i UK og Japan

Søgeord:

11. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

527 gange

Læses i øjeblikket af:

1

NTG har købt britiske DAP (UK) Ltd. og speditionsaktiviteterne i japanske TAK International Ltd.

 

Nordic Transport Group (NTG) har købt britiske DAP (UK) Ltd. og speditionsaktiviteterne i japanske TAK International Ltd.

 

- Med de to opkøb fortsætter vi vores vækstrejse og tager et nyt skridt på vejen mod at blive en reelt global speditør. Begge forretninger passer perfekt ind i NTG, i forhold tl aktiviteter og geografi. Ved at implementere vores unikke partnerskabsbaserede forretningsmodel, med fokus på delt ejerskab på nøglemedarbejdere, bliver vi sammen stærkere og i stand til at udnytte synergierne til gavn for vores kunder, siger Mikkel Fruergaard, der er CEO i NTG Group.

 

DAP (UK) Ltd. er en såkaldt full-service speditør med 30 ansatte fordelt på tre afdelinger i Storbritannien. Selskabet har – ifølge en pressemeddelelse fra NTG Group – en etableret position på vejgods og værdiskabende logistikservices, samt luft og sø.

TAK er en mindre luft- og sø-speditør med seks ansatte i Tokyo. NTG har haft et tæt samarbejde med virksomheden gennem mange år. Aktiviteterne og de ansatte vil alle flytte over i det nystiftede NTG Air & Ocean Japan.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com