Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NTG-prospekt for børsnotering

Søgeord:

26. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1696 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nordic Transport Group A/S står ved milepæl i selskabets historie.

 

Nordic Transport Group A/S (NTG) går efter en børsnotering 9. oktober. Den hastigt voksende speditions- og logistikvirksomhed forventer at hente en kvart milliard kroner ved en indirekte børsnotering. Indirekte fordi NTG foretager børsnoteringen gennem det allerede børsnoterede – men tomme medicoselskab NeuroSearch.

 

Det fremgår af et udbud, som NTG offentliggjorde tirsdag.

 

NTG udbyder godt 10 millioner aktier til en kurs på mellem 71 og 89 kroner stykket. 3,5 millioner af aktierne er nyudstedte i forbindelse med den planlagte børsnotering på Nasdaq Copenhagen.

Globale mål

Bestyrelsesformand i NTG Company, Eivind Kolding, udtaler:

 

- Med offentliggørelsen af prospektet i dag runder NTG en væsentlig milepæl i virksomhedens historie. Da NTG blev etableret i 2011 var målet at skabe en stor nordeuropæisk transportkoncern. Gennem høj organisk vækst og 20 opkøb er det mål nået. NTG har nu et mål om at blive en global speditionsvirksomhed, og børsnoteringen er et vigtigt skridt i den retning og skal blandt andet sikre fleksibilitet til at gennemføre nye værdiskabende opkøb

 

CEO for Air & Ocean divisionen i Nordic Transport Group, Mikkel Fruergaard, udtaler:

 

- Vi har i de seneste fire år præsteret en årlig gennemsnitlig vækst på 38 procent i omsætningen og 49 procent i indtjeningen, så vi mener, at vi har et rigtig godt udgangspunkt for at blive børsnoteret. Vi ser fortsat muligheder for vækst, både organisk og gennem opkøb i et stort og meget fragmenteret marked.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk