Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny generation af ordreplukkere

Søgeord:

22. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

248 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Linde lancerer N20C.

 

Med den nye Linde N20C-ordreplukker til lave niveauer kan N.C. Nielsen tilbyde endnu et stærkt kort, når det gælder tempofyldt, effektiv og sikker varehåndtering på et moderne plukkelager. Maskinen er seneste skud på stammen af Linde ordreplukkere, der sørger for omkostningsoptimeret plukning med løftekapaciteter mellem 1,2 og 2,5 ton.

 

- Baggrunden for den nye Linde N20C-ordreplukker er klar: Med øget nethandel er der kommet et stigende pres på plukkelagre verden over, både med krav om kortere leveringstider, minimale fejl i håndteringsprocessen og mere sæsonbetinget travlhed. Det tager Linde N20C-ordreplukkeren højde for med en tempofyldt, effektiv og sikker gennemløbsproces på plukkelageret, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

 

Linde N20C er opbygget med en funktionel placering af ståplatform, batteri og håndteringsmodul.

En lav indstigningshøjde på blot 130 mm og en bred adgang på op til 428 mm gør det nemt at komme på og af ståplatformen i en travl hverdag – og med ekstraudstyr som hydraulisk affjedret platform, justérbart ryglæn og polstret knæbeskyttelse får man yderligere komfortmuligheder.

 

Føreren har overblik med et justérbart førergreb, vippekontakter og multifunktionsdisplay i farver med relevante oplysninger om eksempelvis batteriets ladestatus. Linde N20C-plukkeren kan desuden indgå i flådestyring via Linde Connect som har moduler til blandt andet adgangskontrol, overvågning af skader og brugsanalyse.

 

Linde N20C leveres med indbygget sikkerhed, der forebygger påkørsler og ulykker. Den beskytter føreren på ståplatformen, giver overblik over last og håndteringsproces og Linde Curve Control mindsker hastigheden ved kørsel i kurver. Derudover fås ekstra-udstyr som kraftige LED-forlygter, Linde Blue Spot, panoramaspejl, beskyttelsesskærme eller -gitre og forskellige former for lastafskærmning.

Linde N20C kommer i otte varianter og kan bestilles i versioner med blandt andet dobbelt dæk, lange gafler eller med sakseløftefunktion til pluk i forskellige positioner – og endda kan føreren nå plukkevarer op til en højde på 2,8 meter. Sidst, men ikke mindst: Linde N20C kan leveres med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier, der forener høj effektivitet med grøn teknologi.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk