Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny havnevej i Horsens

Søgeord:

2. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

854 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Politisk ja til omfartsvej fra havn til motorvej.

 

Byrådet i Horsens Kommune har netop vedtaget budgettet for 2019 og de kommende år. I dette lægger byrådet op til, at den sidste del af Ringvej Syd skal rykkes frem i kalenderen, og således er en mere direkte forbindelse fra Horsens Havn til motorvejen nu rykket et stort skridt nærmere.

 

Det skriver Horsens Havn.

 

Allerede i 2019 skal forberedelserne til hele strækningen fra Bjerrevej og Bollervej til Horsens Havn gå i gang. Oprindeligt skulle den sidste del af vejen først stå klar om knap ti år, men så længe vil byrådet altså ikke vente. Det glæder formanden for havnens bestyrelse, Claus Kvist Hansen:

 

- I min optik kan det næsten kun gå for langsomt med at etablere det sidste stykke af ringvejen syd om Horsens. Hele byen vokser, og det giver store udfordringer for infrastrukturen, og for havnens kunder og virksomheder er det bestemt ikke optimalt, at lastbilerne skal tværs gennem en midtby, hvor der kommer mere og mere trafik, siger han og fortsætter:

- Havnen er en vigtig livsnerve for byen, og derfor skal den have ordentlige betingelser. En ny vejforbindelse vil ikke blot være med til at fremtidssikre havnen; den vil være en enorm gevinst for hele byen. Derfor skal vi i gang med arbejdet hurtigst muligt, siger Claus Kvist Hansen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk