Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny linerservice Hamborg-Tyrkiet

Søgeord:

18. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

675 gange

Læses i øjeblikket af:

0

’NC Levant Express’ starter op med ankomsten af CMA CGM White Shark’.

 

Ankomsten af 'CMA CGM WHITE SHARK' til Hamborg den 9. januar 2021 markerede starten på den nye 'NC Levant Express' containerrute. I alt fem containerskibe med kapacitet på mellem 3.800 og 4.200 TEU indsættes på ruten, der drives af rederiet CMA CGM og lyder: Hamborg, Antwerpen, Le Havre, Tangier, Malta, Alexandria, Damietta, Beirut, Mersin, Iskenderun, Algeciras, Southampton, Rotterdam.

 

- Med den nye 'NC Levant Express' tilbyder vi attraktive transittider og fremragende muligheder for transport mellem to vigtige tyrkiske havne, det østlige Middelhav og fem vigtige havne i Europa. Hamborg er dets nordlige knudepunkt, pragtfuldt placeret med sit tætte netværk af feeder-tjenester. Import og eksport af gods kan hurtigt omlades til eller fra feedere med Skandinavien og andre lande i Østersøregionen til videre forsendelse, siger Peter Wolf, administrerende direktør for CMA CGM (Deutschland).

På trods af begrænsninger forårsaget af coronapandemien har containertransport mellem Hamburg og tyrkiske havne formået at vokse mod tendensen. I de første tre kvartaler af 2020 blev i alt 114.000 TEU håndteret i Hamborg i containertrafik med havne i Tyrkiet, en stigning på 18,8 procent.

 

- Vi er glade for denne nye linjetjeneste i Hamborg Havn. Tendensen i søbåret udenrigshandel med Tyrkiet er yderst positiv. Allerede før corona lød containertransport mellem Hamborg og Tyrkiet på 132.000 TEU i 2019 og søbåren godshåndtering på 2,2 mio. tons er en ny håndteringsrekord. Vi forventer også en ny rekord for 2020, siger Axel Mattern, medadministrerende direktør for Port of Hamburg Marketing. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk