Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye franske lagre i Holland

Søgeord:

14. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

214 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Geodis udvider i kølvandet på boomet i e-handlen.

 

Den franske logistikkoncern Geodis åbner yderligere varehuse i Holland i kølvandet på det igangværende e-handelsboom.

 

Geodis har åbnet et nyt 17.000 kvadratmeter lager i Almere, Holland og vil også tilføje et 9.000 kvadratmeter anlæg i Venlo. Det sker, mens Geodis afventer opførelsen af sit 130.000 kvadratmeter store logistikcampus ved Trade Port Noord, der er planlagt til udgangen af 2023. Koncernen har åbnet et nyt site i Almere i november og forbereder åbningen af endnu et i Venlo, som forventes at være operationelt i de kommende uger. Det er planen, at begge steder vil blive udstyret med nyeste automationsteknologier. Blandt dem er autonome mobile robotter fra Locus Robotics til at understøtte plukkeprocessen og reducere de fysiske krav til medarbejderne ved at eliminere behovet for at trække plukkevogne.

Geodis har i dag et detaillager på 16.000 kvadratmeter i Almere, hvilket betyder, at kapaciteten dér er fordoblet.

 

- Denne udvidelse er nødvendig, da pandemien har forårsaget en betydelig overpræstation hos mange af vores nuværende kunder og for at være vært for vores nye kunder, siger Mark van den Assem, administrerende direktør for Geodis i Benelux.

 

- Vi kan se den stigende efterspørgsel efter e-logistik ikke kun i Holland, men i hele Europa og er ivrige efter at støtte vores kunder i ikke kun at nå deres mål, men også at være deres vækstpartner, siger Thomas Kraus, præsident og administrerende direktør for Geodis i Nord-, Øst- og Centraleuropa.

 

- Udvidelsen af lagerpladsen i Holland kombineret med vores ekspertise inden for e-logistik markerer endnu en vigtig milepæl i retning af vores vækstambitioner. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk