Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye medlemmer i Lemans bestyrelse

Søgeord:

13. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

785 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leman udvider bestyrelsen på ekstraordinær generalforsamling.

 

Lemans nye, udvidede bestyrelse er nu på plads, efter selskabets ekstraordinære generalforsamling torsdag 12. september 2019, oplyser Group CEO Thomas Krøyer. De to, som nu indtræder i Leman bestyrelse, er Lilian Mogensen og Ole Ringheim.

 

- De nye, stærke kræfter skal være med til at tegne Lemanss fremtid og medvirke til vores ambitiøse vækststrategi, fortæller Thomas Krøyer og fortsætter:

 

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække to dygtige bestyrelsesmedlemmer, som hver især har spændende kompetencer, der kan bidrage

til Lemans udvikling.

.

Skal bidrage til vækst

Lilian Mogensen har tidligere været koncerndirektør hos ATP og fungerer nu som professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på forretningsudvikling, effektivisering og strategier. Ole Ringheim har solid erfaring fra transportbranchen og har tidligere været CEO Nordics hos DHL. I dag har han primært fokus på rådgivning indenfor transport- og logistikbranchen.

 

Den samlede bestyrelse for Leman-koncernen består nu af bestyrelsesformand Philippe Ziegler samt Karen Nielsen, Lilian Mogensen, Charles Duro og Ole Ringheim.

 

Koncern i fremdrift

Leman er en kendt dansk transport- og logistikkoncern, der blev grundlagt i år 1900. Alene indenfor desidste 5 år har koncernen opnået en omsætningsvækst på over 55 procent, hvilket bl.a. skyldes stort fokus på en ambitiøs vækststrategi. Leman Gruppen har i dag ca. 800 medarbejdere og er repræsenteret med hovedkontor i Danmark samt datterselskaber i USA, UK, Sverige, Norge og Finland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com