Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye pakhuse på Aarhus havn

Søgeord:

20. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Copenhagen Merchants etablerer sig med egne pakhuse.

 

Handels- og logistikvirksomheden Copenhagen Merchants etablerer sig nu med egne pakhuse på Aarhus havn. Virksomheden har lejet et areal på cirka 14.000 kvadratmeter på Omniterminalen og her vil man opføre 4.000 kvadratmeter nye pakhuse til bulkprodukter.

 

Byggeriet skal i gang så hurtigt som muligt, og administrerende direktør Simon Rodian Christensen fra Copenhagen Merchant forventer, at pakhusene står færdige i løbet af sommeren 2021.

 

Copenhagen Merchants har i forvejen aktiviteter på havnen i Aarhus, i kraft af at virksomheden siden 2013 har ejet Aarhus Bulk Terminal sammen med Fredericia Shipping. Men med de nye aktiviteter på Omniterminalen opstår nye forretningsmuligheder, lyder det.

 

- Den nye placering giver os mulighed for at håndtere gods fra større skibe, i forhold til hvor vi ligger på havnen i dag. Derfor er det oplagt for os at udvide vores aktiviteter i Aarhus, således vi opnår endnu mere kritisk masse i forhold til distribution i Danmark, siger Simon Rodian Christensen.

De nyopførte pakhuse skal primært anvendes til træpiller, som Copenhagen Merchants sælger til både distributører og kraftværker. Men Simon Rodian Christensen understreger, at pakhusene naturligvis også kan bruges til andre produkter. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk