Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt forretningsområde hos Poul Schou

Søgeord:

21. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

426 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Det nye koncept Sækken.dk tilbyder afhentning af affald og levering af råmaterialer.

 

Transport- og logistikvirksomheden Poul Schou A/S lancerer nu selskabets nyeste koncept - Sækken.dk, der tilbyder afhentning af affald og levering af råmaterialer – i sække. Ordningen er relevant for både private og virksomheder, særligt når der er behov for sortering af affald og levering af råmaterialer i mindre enheder og på lokationer med snævre adgangsforhold, lyder det fra selskabet.

 

- Idéen har ligget i skuffen i nogle år, men nu var det på tide at handle på den, indleder Poul Henrik Schou, der er ejer af Poul Schou A/S, og som fik idéen til at koble det nye forretningsområde på virksomhedens eksisterende transport- og logistikforretning.

 

- Vi oplever ofte, at vores kunder, det være sig både private, virksomheder og for eksempel boligforeninger, har behov for håndtering af affald og råmaterialer i mindre enheder. Og her er sækken.dk konceptet, der løser udfordringen, siger han.

 

De hvide sække kan rumme op til 1,7 tons gods, der kan bestå af alt fra stabilgrus og skærver til perlesten, affald, træflis og vejsalt.

Miljørigtig sortering af affaldsfraktioner

- Fordi vi i forvejen beskæftiger os med håndtering af affald og miljørigtig håndtering heraf, giver det rigtig god mening, at vi nu også kan tilbyde nem affaldsafhentning i sække fra for eksempel stilladser og etageejendomme eller ud over hækken i en villahave. Sækkene gør det nemt at sortere affaldet i flere fraktioner, så de hver især kan destrueres eller genanvendes korrekt, og desuden undgår man at have flere containere stående, selv hvis der måtte være plads til det. Får du leveret en sæk med for eksempel grus eller flis, kan returlæsset i sækkene rumme dit sorterede affald bestående af for eksempel gammel isolering og knust glas, forklarer John Hybel, der er direktør i Poul Schou A/S. Han har taget sig af alt fra markedsanalyser og konceptudvikling i relation til det nye forretningsområde og skal sammen med kollegaen Gitte Vester hjælpe det nye koncept ’ud over rampen’.

- Sækken.dk henvender sig til alle segmenter, så der er rigtig mange mennesker, der vil kunne benytte sig af konceptet. Det være sig alt fra villaejere og boligforeninger til anlægsgartnere, tømrere, entreprenører, brolæggere og murere, siger John Hybel og tilføjer:

 

- Fordi råmaterialerne leveres i sække, vil der ikke være oprydning, som mange nok kender det fra tilfælde, hvor et læs grus eller perlesten tippes af i indkørslen. Når materialerne leveres i sække, er det nemt at løfte resterende materialer væk og eventuelt gemme dem til en anden opgave. Også dét bidrager til, at vi passer på vores klode, og det er vigtigt for os, slutter han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk