Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt fragtcenter nær Frankfurt

Søgeord:

24. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

253 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DHL Freight med ny hub i Erlensee.

 

DHL Freight øger nu effektiviteten og kvaliteten på tværs af sit europæiske netværk med en ny omladningsfacilitet nær Frankfurt. Det moderne fragtcenter vil blive bygget på samme lokation som den tidligere militære flybase ved industriparken i Erlensee.

 

Projektet består af tre bygninger: en cross-dock-terminal, et lager til specialkemikalier og generelle produktionsmaterialer og kontorlokaler. Disse vil i vid udstrækning blive skabt ved renovering af det tidligere flybasetårn, der nu er opført som et historisk monument på stedet. Det nye byggeprojekt på 82.840 kvadratmeter er designet i overensstemmelse med de nyeste bygnings- og miljøbeskyttelsesstandarder og i overensstemmelse med Deutsche Post DHL Groups Sustainability Roadmap, som kræver, at alle nybygninger skal bygges bæredygtigt.

 

Græs og planter er blevet indarbejdet i tagets design for at gøre bygningen mere bæredygtig. Cross-dock terminaltaget rummer potentiale for installation af fotovoltaiske paneler med en kapacitet på op til 1 MWp (megawatt peak).

- Efterspørgslen efter vejtransport og tilpasset logistik vokser fortsat. Som førende logistikeksperter er vi ofte et af de første kontaktpunkter, når kompleks logistik kræver effektive løsninger. Vi udvider løbende vores netværk for at sikre, at vi kan imødekomme kundernes eksisterende og fremtidige krav til ekspertise, siger Thomas Vogel, administrerende direktør i DHL Freight DACH.

 

Det nye byggeri gik i jorden i midten af august, og færdiggørelsen af logistikcentret er planlagt til midten af 2022. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk