Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt GLS-center skaber 400 arbejdspladser

Søgeord:

21. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

287 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Distributionscenter i Ringsted på vej på 80.000 kvadratmeter grund.

 

Logistikkoncernen GLS har besluttet at øge kapaciteten på Sjælland, og valget er faldet på Ringsted. Her har selskabet netop overtaget en grund på 80.000 kvadratmeter.

 

- Det er med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Business Park Ringsted. Investeringen i Ringsted skal være med til at sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse med stort fokus på, at give vores kunder en god oplevelse, når de bruger os, siger Steen Kristensen, managing director ved GLS Denmark A/S.

 

Projektering og planlægningen af det nye byggeri er allerede igangsat. Der tænkes en høj grad af bæredygtighed ind i byggeriet, og projektet omfatter også forberedelser til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

På matriklen kommer cirka 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme.

 

At GLS har valgt at etablere sig i Ringsted, er selvsagt noget, der skaber glæde på borgmesterkontoret.

 

- Vi byder GLS hjertelig velkommen. Vi oplever en stor udvikling i Ringsted Kommune i øjeblikket, og vi er glade for, at GLS også har fået øje på de mange fordele, vi kan tilbyde, og vi lover ikke at skuffe dem, udtaler borgmester Henrik Hvidesten.

 

Grunden er købt af Ringsted Kommune, så det er ikke kun på borgmesterkontoret, der er glæde.

 

- At lande sådan en aftale handler om samarbejde mellem den enkelte virksomhed og os. Det har været en længere proces, så både for GLS og os er det dejligt, aftalen nu er på plads. Men vores arbejde stopper bestemt ikke her. Vi glæder os som kommune til at fortsætte det gode samarbejde med GLS både under og efter byggeriet, lyder det fra Ringsted Kommunes salgsansvarlige, Brian Steen Rolighed.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk