Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt lager tages i brug i Odense

Søgeord:

24. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1220 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logicenters lejer stor bygning ud til GASA Group.

 

Ejendomsselskabet Logicenters har netop fået afleveret en nyopført lagerbygning på Logistikvej i Odense – opført til GASA Group.

 

Ejendommen indeholder 11.200 kvadratmeter terminal, 6.200 kvadratmeter højlager samt 3.600 kvadratmeter kontor.

 

- Bygningen er blevet opført hurtigt, og vi er stolte af ejendommens moderne specifikationer. Med en strategisk placering i Danmark passer denne ejendom rigtig godt i vores logistikportefølje. Det bliver spændende at følge GASA Group i ejendommen, og som langsigtet ejer glæder vi os til at fortsætte samarbejdet dem, fortæller Matthias Kettelhoit, kommerciel direktør i Logicenters.

 

Lokationen er strategisk, da Odense er centralt beliggende i Danmark og tæt på GASA Groups leverandører. Fra lokationen er der nem adgang til både E20 mod København samt E45 mod Tyskland.

Jesper Kyhl Gudmann, Project Director i Logicenters:

 

- Det har været en fornøjelse at samarbejde med det dedikerede GASA Group team omkring udviklingen af ejendommen. GASA Group har været meget samarbejdsvillige og professionelle, og har sammen med totalentreprenøren Dansk Halenterprise sikret, at projektet kunne blive færdigt før tid.

 

Claes Riber, Group CFO, GASA Group:

 

- Vi er meget tilfredse med vores nye moderne lager og kontorfaciliteter med et fantastisk arbejdsmiljø for vores ansatte, og som giver os mulighed for at vækste vores forretning yderligere. Vi er også glade for samarbejdet med Logicenters, som vi har haft i løbet af byggefasen, og ser frem til at fortsætte samarbejdet med en langsigtet ejer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com