Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt logistikområde skyder op nord for Hamborg

Søgeord:

7. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

445 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Garbe og partnerselskab investerer 39 mio. euro i projektet.

 

Den tyske logistikejendomsudvikler Garbe Industrial Real Estate udvider nu sin tilstedeværelse i Hamborg-området. I Kaltenkirchen, Segeberg-distriktet, Slesvig-Holsten, har projektudvikleren erhvervet en 44.000 kvadratmeter stor grund. På den skal en cross-docking-ejendom med et samlet areal på 26.000 kvadratmeter realiseres i et joint venture med Graubner Holding GmbH. Byggeriet er planlagt til at gå i gang midt på året.

 

Inden da skal ejendommen revitaliseres omfattende. Ejendommen er en såkaldt brownfield. Nedrivningen af de haller, der ligger på den og ikke længere bruges, er allerede begyndt.

 

- Vi bringer vores mange års konverteringserfaring med til dette projekt, understreger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate, der købte ejendommen fra Graubner Projektentwicklung GmbH & Co KG, der har base i Egestorf i Harburg-distriktet. Sammen vil de to joint venture-partnere investere omkring 39 mio. euro i projektet.

På grunden er der planlagt en ny bygning med et samlet areal på omkring 26.000 kvadratmeter inklusive kontorer, personalerum og mezzanin. Ejendommen bliver udstyret med 24 læssebroer og fire porte i terræn. Der vil blive installeret et solcelleanlæg på taget. Den nye bygning er planlagt til at stå færdig i andet kvartal af 2023.

 

- I Hamborg-området, især i det nordlige bagland, har vi i øjeblikket et meget stærkt efterspørgselsoverskud, siger Adrian Zellner, medlem af direktionen hos Garbe Industrial Real Estate.

 

- Grundet revitaliseringen af grunden, som ikke længere er brugbar, som den var, er vi i stand til at bygge et mere moderne logistikanlæg i overensstemmelse med alle ESG-kriterier uden yderligere jordforbrug og dermed skabe attraktive bosætningsmuligheder for nye virksomheder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk