Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ordrepluk til næste niveau

Søgeord:

3. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

171 gange

Læses i øjeblikket af:

0

N.C. Nielsen præsenterer nye Linde N20-modeller.

 

N.C. Nielsen præsenterer nu otte nye Linde N20-ordreplukkere, der sikrer en komfortabel, sikker og omkostningsbevidst ordreplukning mellem 1,2 og 2,5 ton og i plukkehøjder op til 2,8 meter.

 

Linde N20-serien er udviklet til moderne lagerlogistik, hvor der efterspørges korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen. Linde N20 gør manuelt ordrepluk nemmere med et design, hvor man står foran batteriet med øget udsyn, bedre tilgængelighed og ordrepluk med flere paller ad gangen.

 

Linde N20 byder på en række sikkerhedsegenskaber. Afrundede kanter på stålchassiset, hastighedsreduktion ved kurvekørsel, kofanger foran og automatisk gaffelstop 30 cm over gulvhøjde for yderligere sænkning er eksempler på dette. Desuden fås Linde-ordreplukkeren med valgfrit LED-lys foran og Linde BlueSpot, der projicerer en blå lyskegle ud foran i kørselsretningen.

Sammen med Linde har N.C. Nielsen udviklet den fjernbetjente enhed Linde N20 Optipick. Med et tryk på enheden følger Linde N20-ordreplukkeren med medarbejderen fra hylde til hylde, så man ikke behøver at vende tilbage til maskinen hver gang.

 

- Med den nye Linde N20-serie er det tekniske niveau for ordreplukkere øget markant. Ingen andre på markedet kan præstere en så avanceret plukketruck. Vi har derfor store forventninger til serien, der giver rige muligheder for at tilpasse løsningen præcist til de aktuelle plukkeopgaver. Desuden viser Linde N20 Optipick-enheden, at Linde teknologisk er helt fremme inden for moderne lagerlogistik, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk