Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Pæn omsætningsstigning hos HHLA

Søgeord:

12. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

352 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Terminalselskabet nyder blandt andet godt af høje lagerindtægter.

 

Containerterminaloperatøren HHLA (Hamburger Hafen und Logistik AG) opnåede en positiv udvikling i omsætning og indtjening i første halvår af 2022. Virksomheden nød især godt af en yderligere stigning i lagerafgifterne i containersegmentet som følge af meget længere opholdstider for containere på HHLA’s faciliteter samt fra yderligere stigninger i jernbaneandelen af HHLA's samlede intermodale transport.

 

HHLA koncernens omsætning steg med 9,9 procent til 779,5 mio. euro mod 709,2 mio. euro i samme periode sidste år. Koncernens driftsresultat (EBIT) steg med 11,9 procent til 101,3 mio. euro mod 90,5 mio. euro i H1 2021.

 

- I mere end to år nu har vi alle oplevet, hvor skrøbelig logistiksektoren er. De begrænsninger, der er på plads for at bekæmpe coronaviruspandemien, vejrforhold, vej- og jernbaneanlæg og nu krigen i Ukraine med de efterfølgende sanktioner mod Rusland har en massiv indvirkning på de globale forsyningskæder. HHLA har muligvis gennemført første halvdel af 2022 med succes, men forstyrrelserne i forsyningskæderne udgør stadig store operationelle udfordringer for os, siger Angela Titzrath, bestyrelsesformand i HHLA, og fortsætter:

- Det er på nuværende tidspunkt ikke klart, hvornår denne situation vil vende tilbage til normalitet, eller hvilke konsekvenser den globale krise vil have for økonomien og samfundet. HHLA gør alt, hvad det kan, for at bidrage til en pålidelig forsyning af virksomheder og forbrugere. Vi har fortsat fokus på implementeringen af vores strategi, som er baseret på vækst og bæredygtighed – især i disse usikre tider.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk