Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Pakke-samarbejde i Østeuropa

Søgeord:

26. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

420 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DHL og Austrian Post udvider samarbejdet i Slovakiet og Tjekkiet.

 

Deutsche Post DHL Group og Austrian Post udvider samarbejdet på pakkemarkedet i Slovakiet og Tjekkiet.

 

Den nye aftale indebærer, at In Time – datterselskab af Austrian Post – leverer pakker sendt af DHL-kunder til Slovakiet, mens PPL CZ – datterselskab af DHL – leverer pakker sendt af Austrian Post-kunder til Tjekkiet.

 

- Efter samarbejdet med Austrian Post i Østrig er begge selskaber nået til enighed om at bruge hinandens leveringsnetværk i Slovakiet og Tjekkiet. Med stigninger i e-handlen og voksende pakkevolumener bliver højkvalitets kundeoplevelser inden for last mile levering en stigende nøgleindikator, og med dette samarbejde vil vi lægge det rette fundament til dette, siger Petr Horak, managing director i PPL CZ s.r.o. og DHL Parcel Slovensko.

Det nye samarbejde starter op i september.

 

- Vi ser frem til at udvide vores strategiske partnerskab med DHL. Vi tror på, at vi vil kunne overbevise DHL-kunderne takket være vores høje kvalitet inden for last mile-levering og glæder os over at have fundet en professionel partner i Tjekkiet til vores voksende grænseoverskridende e-handels forretning, siger Carsten Wallmann, senior vice president Turkey and Central, Eastern Europe Parcel hos Austrian Post.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com