Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Palle-selskab bliver CO2-neutral

Søgeord:

25. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

222 gange

Læses i øjeblikket af:

0

CHEP har opnået bæredygtig milepæl.

 

Logistikvirksomhed Brambles, som i Danmark er repræsenteret af pallevirksomheden CHEP, har netop nået en bæredygtig milepæl. Virksomheden har nedbragt sin CO2-nettoudledning fra egen drift til nul og kan dermed kalde sig CO2-neutrale.

 

Det betyder, at virksomhedens CO2-udledning er nedbragt til nul for alle aktiviteter i scope 1 (direkte udledning fra afbrænding af brændstoffer) og scope 2 (indirekte udledninger fra den indkøbte elektricitet) i overensstemmelse med den standardiserede Greenhouse Gas Protocol (GHGP). At blive CO2-neutral i scope 1 og 2 er første skridt hen imod en dekarbonisering af hele CHEPs forsyningskæde, som på sigt også indebærer emissioner fra underleverandørernes drift (scope 3).

 

- Vi har arbejdet målrettet for at nå denne milepæl, som gør mig utroligt stolt. Men arbejdet stopper ikke her. Den reelle udfordring, som ligger foran os, er at opnå samme resultat for vores scope 3-emissioner og hjælpe vores kunder og leverandører med at gøre deres virksomheder CO2-neutrale. Her trækker vi især på vores cirkulære forretningsmodel, hvor genbrug og transportsamarbejder er afgørende, siger Torben Lund, landechef i CHEP Danmark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk