Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Portalkraner til Estland

Søgeord:

15. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

371 gange

Læses i øjeblikket af:

0

To kæmpekraner fra Hamborg lastet til Tallinn.

 

For nylig blev der lastet to containerportalkraner i HHLA Container Terminal Burchardkai i Hamborg, der skulle transporteres til den estiske hovedstad Tallinn. Her vil de opstarte operationer ved HHLA’s TK Estland-terminal.

 

Begge portalkraner har været i drift i Burchardkai i 16 år. Da de gik i drift i 2005, var de blandt de største containerhåndteringskraner i Hamborg Havn. Stigningen i skibsstørrelser i de senere år har imidlertid gjort større portalkraner til en nødvendighed. På grund af dette tog HHLA fem nye containerportalkraner til håndtering af ultra store containerskibe med et lastvolumen på 23.000 standardcontainere (TEU) i brug og flere på Burchardkai tilbage i 2019 og 2020. De udskiftede fem mindre enheder, hvoraf tre blev demonteret i 2020. De to resterende kraner fra Kocks vil blive brugt på HHLA TK Estland til at håndtere Østersøtrafikken og gøre det muligt for containerskibe med en lastvolumen på 14.000 TEU at blive håndteret i Estland.

Riia Sillave, managing director hos HHLA TK Estonia:

 

- De ekstra kraner fra Hamborg er et stort skridt i retning af at udvide håndteringskapaciteten på vores terminal. I fremtiden vil vi ikke længere have tre, men fem containerportalkraner til håndtering af skibe. Det er en anden vigtig milepæl i den videre udvikling af vores terminal til et centralt baltisk knudepunkt inden for HHLA's havnenetværk, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk