Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Positiv bundlinje trods corona

Søgeord:

20. november 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

181 gange

Læses i øjeblikket af:

0

HHLA må dog notere et fald i driftsresultatet på 38,9 procent.

 

Hamborg-terminaloperatøren HHLA noterer sig et positivt driftsresultat i årets første ni måneder på trods af coronapandemien.

 

Men på grund af et stort fald i aktiviteterne i andet kvartal er driftsresultatet fortsat under samme tidspunkt sidste år med hele 38,9 procent.

 

Omsætningen er i perioden faldet med 8,1 procent.

 

Angela Titzrath, bestyrelsesforkvinde hos HHLA:

 

- HHLA reagerede godt på situationen skabt af coronaviruspandemien. Vores faciliteter fungerer pålideligt og stabilt under de betingelser, der er givet af myndighederne for at beskytte folkesundheden. HHLA flytter, hvad Tyskland og Europa har brug for. Dette er noget, som forbrugere og virksomheder kan stole på. Selvom vores nøgleindikatorer ikke har udviklet sig som forventet ved årets begyndelse, er det positive driftsresultat et bevis på, at vores forretningsmodel er modstandsdygtig. HHLA kan til enhver tid opfylde sine økonomiske forpligtelser. For at fortsætte med at styrke vores fremtidige levedygtighed investerer vi yderligere i vores kerneforretningsområder og leder efter nye rentable vækstinitiativer og digitale løsninger. Vi gennemgår regelmæssigt vores omkostningsstruktur for at sikre vores økonomiske indsatsområder. Med vores ambitiøse effektivitetsprogram tilstræber vi at reducere omkostningerne drastisk i løbet af de næste fem år for at opretholde vores services konkurrencedygtighed, siger hun.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk