Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PostNord udvider Oslo-terminal

Søgeord:

5. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

511 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Langhus-udvidelse skal sikre fremtidig vækst.

 

PostNord oplever stærk vækst inden for e-handel og investerer nu i moderne teknologi og mere plads i terminalen i Langhus i Norge for at kunne håndtere volumenvæksten i Norge, skriver PostNord i en skriftlig meddelelse.

 

- Vi investerer i Oslo-regionen for at sikre fremtidig vækst og udvikling inden for e-handel. Investeringen bidrager til at udvikle vores kapacitet og vores leveringsnet i Norden. Og den sikrer vores position på det norske marked, siger Annemarie Gardshol, PostNords konstituerede koncernchef.

 

Med satsningen på terminalen i Langhus stiger PostNords kapacitet i Norge til 250.000 pakker om dagen. Udvidelsen af sorteringsanlægget medfører samtidig en mere automatiseret pakkehåndtering og bedre leveringspræcision, lyder det.

 

Terminalen bliver udvidet med i alt 10.000 kvadratmeter, og udvidelsen indledes i andet kvartal 2019 og forventes at være afsluttet i tredje kvartal 2020.

- Det er planen, at udvidelsen skal være gennemført midt i september, så den nye terminal kan nå at blive ordentligt indkørt i god tid inden Black Friday og julehandlen i 2020, lyder det fra Annemarie Gardshol.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk