Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Projektspeditør styrkes i Brasilien

Søgeord:

11. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

343 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt kontor skal især servicere mineindustrien.

 

Projektspeditøren Deugro øger selskabets global tilstedeværelse med et nyt kontor i Brasilien.

 

Deugro Brasil Ltda. har åbnet et nyt kontor i Belo Horizonte, Brasilien. Placeringen er strategisk valgt til at betjene kunder i de sydøstlige og centrale regioner i Brasilien, især Minas Gerais, lyder det fra Deugro.

 

Deugro har styrket sin position på det brasilianske marked i løbet af de sidste år ved med at gennemføre projekter inden for minedrift, olie og gas, papirmasse og papir samt kraftproduktions- og distributionsindustrien. Det nye kontor er endnu en milepæl, der understreger vigtigheden af at servicere kunder på tværs af forskellige brancher i realtid lokalt, og det giver Deugro mulighed for at drage større fordel af markeder i det sydøstlige Brasilien.

Kontoret åbnede i slutningen af marts 2021 og er Deugros tredje site i Brasilien, udover kontorerne i São Paulo og Rio de Janeiro. Fokus er på at betjene kunder med fulde projektfragtforsendelsesløsninger primært inden for minedrift, men også inden for landbrug, industri, bil og andre industrier.

 

Belo Horizonte-kontoret ledes af Mark Hollenstein, regionaldirektør i Deugro Brasil Ltda., der har over 20 års erfaring inden for projektfremvisningsindustrien og har ledet Deugros brasilianske kontorer i næsten 10 år.

 

- Deugro har haft en tilstedeværelse i Brasilien siden 2008. For især at kunne støtte vores kunder fra minesektoren endnu bedre besluttede vi at etablere en tilstedeværelse i den brasilianske minedriftshovedstad Belo Horizonte, siger Mark Hollenstein, regionsdirektør, Deugro Brasil Ltda.

- Denne strategiske beslutning om at udvide vores lokale brasilianske netværk med kontoret i Belo Horizonte placerer vores dedikerede projektteam, baseret i regionen, endnu tættere på vores kunder i det sydøstlige Brasilien. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk